Fatih KULAN | Kişisel Web Sitesi – Destek

Gmail’de beklenen gelişme

November 10th 2010 Google Search Engine

Google, Gmail kullanıcıları görüntülü ve sesli sohbet edebilecekler.nternet devi Google, elektronik posta servisi Gmail kullanıcılarının görüntülü ve sesli sohbet edebilmelerine imkan tanıyan yeni bir hizmet başlattı.
Bilgisayarlarında “webcam” bulunan Gmail kullanıcıları, “gmail.com/videochat” yazılımını kendi elektronik posta hesaplarına indirdikten sonra, yakınları ve arkadaşlarıyla doğrudan sesli ve görüntülü sohbet edebilecek.

EBay’e ait internet haberleşme servisi Skype’ninkine benzer bu hizmetin yanı sıra Google, aktüaliteye yer veren web siteleri ve blogları gerçek zamanlı izlemeye olanak sağlayacak, RSS dosya formatını otomatik şekilde tercüme eden bir hizmet başlattı.

Google Reader servisinden faydalanan bir internet kullanıcısı, örneğin Türkçe bir blog veya internet sitesinin içeriğini anında İngilizce veya 20 ayrı dile çevirebilecek. Otomatik tercüme hizmeti Google Traduction yazılımı sayesinde yapılıyor.




gerekli



gerekli - yayımlanmayacak


Yorum Yap & Fikrini Paylaş

Sisteminizde 4 GB bellek bulunmasını ister miydiniz? Peki ya sadece ekran kartının üzerinde? Nvidia’nın yeni kartı Quadro FX 5800′de tam 4 GB bellek var.Hatırlarsanız, Nvidia en son FX 5800 isimli bir ekran kartı piyasaya sürdüğünde ATI’ın Radeon 9800 serisi kartların gerisinde kalıp, kısa sürede yerini FX 5900′e bırakmak zorunda kalmıştı.
Fakat Nvidia, [...]

Önceki Yazılar

Her şey 1961 yılında, Küba’nın ücra köşesindeki berbat kokulu bir barda başladı. Ona
güvenebileceğimi biliyordum, ancak işlerin bu kadar karışacağını tahmin edemezdim. Hele ki hedefimizdeki ismi, hiç istemediğimiz bir ortamda, istemediğimiz bir konumda bulmamız bizi çok zor durumda bırakmadı mı zaten? Burada olmamım başlıca sebeplerinden bir tanesi de bu değil mi? Ve [...]

Sonraki Yazılar



Free Web Hosting