Fatih KULAN | Kişisel Web Sitesi – Destek

4 GB Bellekli Ekran Kartı!

November 10th 2010 Teknoloji

Sisteminizde 4 GB bellek bulunmasını ister miydiniz? Peki ya sadece ekran kartının üzerinde? Nvidia’nın yeni kartı Quadro FX 5800′de tam 4 GB bellek var.Hatırlarsanız, Nvidia en son FX 5800 isimli bir ekran kartı piyasaya sürdüğünde ATI’ın Radeon 9800 serisi kartların gerisinde kalıp, kısa sürede yerini FX 5900′e bırakmak zorunda kalmıştı.
Fakat Nvidia, FX 5800 ismini sevmiş olacak ki, Quadro serisine dahil ettiği yeni FX 5800′ü tanıttı. Nvidia’nın GT200 grafik işlemcisini kullanan kart, tam 4 GB GDDR3 belleğe sahip. 189 Watt güç ihtiyacı duyan Quadro FX 5800, oyun oynamaktan ziyade profesyonel çizim yapanları hedef alıyor. Quadro FX 5800′ün fiyatı ise tam 3.499 Dolar.




gerekli



gerekli - yayımlanmayacak


Yorum Yap & Fikrini Paylaş

Teknoloji ilerledikçe dolandırıcıların takdikleri de iyice artmaya başladı. İşte size en yaygın internet dolandırıcılığı yöntemleri.Siz siz olun ve bunlara sakın kanmayın….

1-Sosyal ağ dolandırıcılığı
Facebook’tan para isteyen olursa dikkat edin! Sahtekarlar; Facebook, Twitter, MySpace gibi bir sosyal ağdaki bir kullanıcı hesabını çalıyorlar. Daha sonra kurbanın eşinden, dostundan başının belada olduğunu, acilen [...]

Önceki Yazılar

Google, Gmail kullanıcıları görüntülü ve sesli sohbet edebilecekler.nternet devi Google, elektronik posta servisi Gmail kullanıcılarının görüntülü ve sesli sohbet edebilmelerine imkan tanıyan yeni bir hizmet başlattı.
Bilgisayarlarında “webcam” bulunan Gmail kullanıcıları, “gmail.com/videochat” yazılımını kendi elektronik posta hesaplarına indirdikten sonra, yakınları ve arkadaşlarıyla doğrudan sesli ve görüntülü sohbet edebilecek.

EBay’e ait internet [...]

Sonraki Yazılar



Free Web Hosting